HEI,


Olen erityistason seksuaaliterapeutti ja auktorisoitu seksuaalineuvoja sekä taustallani on sairaanhoitajan tutkinto (AMK). Vastaanottotyötä sairaanhoitajana olen tehnyt psykiatrisen hoitotyön saralla useita vuosia eri yksiköissä.

Ihmisten auttaminen on hyvin kokonaisvaltaista ja työskentelyssä hyödynnän eri terapiamuotoja asiakkaan tarpeisiin sopiviksi.

Tarjoan Sinulle seksuaaliterapian- ja neuvonnan vastaanottoa, psykiatrisen sairaanhoitajan keskusteluhoitoa sekä viiden pisteen korva-akupunktiohoitoa.

Koen, että omalla persoonallani ja läsnäololla kyky kohdata asiakkaita on tämän työn tärkeimpiä asioita. On myös tärkeää, että vastaanotolla pystytään luomaan turvallinen olo vaikeidenkin asioidenkin keskellä unohtamatta iloa ja lämpöä. Avoimuus syntyy luottamuksen kautta. Olen keskusteluissa aktiivinen ja kohtaava.

Toivon, että voin auttaa juuri Sinua löytämään vastauksia kulkemallasi polulla. Vastaanotolleni voit hakeutua iästä, sukupuolesta tai seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta.

Olet lämpimästi tervetullut yksin tai yhdessä kumppanisi kanssa!Tanja Kujala

Erityistason seksuaaliterapeutti

Auktorisoitu seksuaalineuvoja

Psykiatrinen sairaanhoitaja (AMK)Ota yhteyttä:

040 51 49 448

tanja.kujala@kolumbus.fi